Hirdetés

Társasjáték készül minden idők egyik legnagyszerűbb PC-s játéka alapján

|

Látványos videón mutatkozott be a Ubisoft és a közösség támogatásával megvalósuló Heroes of Might and Magic III: The Board Game.

Hirdetés

Szépen gyarapszik azoknak a társasoknak a száma, amelyek alapját valamely nagy becsben tartott videojáték képezi. A Civilizationtől a Doomon és a Dark Soulson át a Fallout Shelter: A társasjátékig hosszú a lista, és rövidesen egy újabb illusztris szereplővel lesz gazdagabb, ugyanis a Wolfenstein: The Board Game, a Master of the Universe: Fields of Eternia - The Board Game és a Masters of the Universe: Battleground mögött álló Archon Studios a Ubisoft licencével felvértezve elhozza nekünk a Heroes of Might and Magic III társasjátékot.

A lengyel csapat november 15-én szeretné elindítani a néhai 3DO és az ugyancsak rég megszűnt New World Computing klasszikusa által inspirált alkotás Kickstarter-kampányát, minek folyamán legkevesebb 50 ezer dollárt gyűjtene össze.

Hirdetés

Az akár egyedül is, de legfeljebb négyen játszható Heroes of Might and Magic III: The Board Game egyszerre szól majd a felfedezésről (a térkép véletlengenerált), az erőforrások gyűjtögetéséről, az építkezésről, hősünk fejlesztéséről, csapataink toborzásáról és csatába vezetéséről, azaz mindent megtalálunk majd benne, amit az 1999-es PC-s játékban is. Az alapkiadásban a Castle, a Dungeon és a Necropolis frakciók kapnak helyet, míg a Rampart és a Fortress később csatlakozik, kiegészítő formájában. Továbbá készül egy harmadik bővítmény is, a csatározásokra fókuszáló Battlefield Expansion, valamint egy negyedik, amit még nem fedtek fel, és Kickstarter-exkluzív lesz.

Azt sem árt tudni, hogy a fejlesztők ígérete szerint amennyiben egy adott országból legalább 750-en támogatják a projektet, akkor lokalizált verzióra számíthatnak. Nektek hogy tetszik? Helyet szorítotok neki a gyűjteményetekben?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)