Hirdetés

Társasjáték készül napjaink egyik legnépszerűbb battle royale játéka alapján

|

A Respawn Entertainment battle royale játéka egy új formátumban is szerencsét próbál.

Hirdetés

A gamerek nemcsak a képernyő előtt ülve szánnak időt a videojátékokra, ki vannak éhezve a társasjátékokra is, elég csak olyan kirobbanó Kickstarter-sikerekre gondolni, mint az Elden Ringé vagy a Heroes of Might & Magicé. A Valódi játékok rovatunkat olvasva azonban senki nem marad le semmiről, folyamatosan írunk a szcéna legizgalmasabb projektjeiről: a 2023-as felhozatalban például helyet kapott The Witcher-, Frostpunk- és The Elder Scrolls V - Skyrim- adaptáció is. 

Egyre többen látnak fantáziát egy társasjátékos átiratban, ennek köszönhetően a közösségi kalapozás szüntelenül pörög, és olyan projekteket is kitermel, mint az Apex Legends feldolgozása. 

Hirdetés

A Respawn Entertainment 2019-ben elrajtolt battle royale játéka alapján a Glass Cannon Unplugged (Frostpunk: The Board Game) készít társasjátékot az Electronic Arts támogatásával. A sajtóközlemény szerint a Kickstarter-kampány május 17-én rajtol el, a miniatűrökkel vívott meccsek 2-4 játékos számára kínálnak majd szórakozást, egy forduló körülbelül egy órát vesz igénybe, és egy innovatív, taktikusságra ösztönző harcrendszeren keresztül csaphatunk majd össze. A készítők ígérete szerint az akció "egy teljesen magával ragadó, háromdimenziós környezetben bontakozik ki", amelyet egyenesen a képernyőkről emeltek át. A promóciós videóban már meg is csodálhatjuk az első négy - festetlen - miniatűr figurát (Bangalore, Bloodhound, Wraith, Gibraltar): 

A Glass Cannon Unplugged úgy tervezi, hogy az Apex Legends: The Board Game később kap majd kiegészítőket és egyéb bővítményeket is, amik közül néhányat már a májusi kampány elindulásakor felfednek majd. A projekt már két éve fejlesztés alatt áll, és hosszú távra terveznek, moduláris térképek és cserélhető karakterek sokaságára számíthatunk. Ti be fogjátok szerezni?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)