Hirdetés

Kövesd élőben a hétvégi Társasjátékos Olympiát

|

Tudtad, hogy nemcsak az e-sport meccseket, hanem az év legütősebb hazai társasjátékos versenyét is nézheted élőben?

Hirdetés

A hétvégén kerül megrendezésre a Társasjátékok Ünnepe, ahol nemcsak a casual kockadobálók, hanem a hardcore kompetitív arcok is felbukkannak majd, hiszen itt tartják a Társasjátékos Olympia döntőjét.

Hirdetés

A selejtezők szervezésében és lebonyolításában a GameRelation csapata segédkezett, és nekik köszönhető az is, hogy a legizgalmasabb meccseket nem csak a helyszínről követhetitek. Egész vasárnap pörög majd az élő közvetítés, így megnézhetitek a Carcassone, a Kingdomino, a Century - Fűszerút, a Ticket to Ride, a Cartagena és a 7 Csoda Párbaj összecsapásokat. A történéseket kommentátorok elemzik, így közvetlenül a legjobbaktól tanulhattok.

A meccseket élőben közvetítik Twitchen, YouTube-on és Facebookon is. A csatornák linkjeit és további fontos infókat találtok a Facebook eseményben, a GameRelation oldalán pedigm megismerhetitek az alkalmazást, és elkezdhetitek szervezni a saját társas party-jaitokat is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)