Hirdetés

Te is szembeszállhatsz a Sikoly gyilkosával, jön a társasjáték

|

Szellempofa lemászik a mozivászonról, hogy a társasjátékok rajongói szívébe ültesse el a bizalmatlanság és a félelem magvait.

Hirdetés

Egy teljes évtizednyi hibernációt (inkább tegyünk úgy, mintha sosem létezett volna MTV-n futott harmatgyenge sorozat) követően tavaly újult erővel tért vissza a Sikoly a mozikba. Bár Matt Bettinelli-Olpin és Tyler Gillett rendezése nem változtatott sokat a meta slasher eredeti formuláján, a nosztalgiázni vágyó rajongók szívesen váltottak jegyet még egy menetre. Az idei folytatásból, a Sikoly 6-ból pedig már szinte teljesen kiszorultak a régi szereplők az új főhősök, Melissa Barrerra és Jenna Ortega mellől, amivel értelemszerűen franchise jövőjének ágyaznak meg az alkotók.

Márpedig azt, hogy van jövője a Sikolynak, senki sem vonhatja kétségbe annak tükrében, hogy a két utolsó, 24 és 35 millió dolláros forgatási költséggel megvalósított film 139, valamint 167,4 milliót keresett a mozipénztáraknál.

Hirdetés

A növekvő érdeklődést látva cseppet sem meglepő, hogy bejelentették az első Sikoly társasjátékot. A Funko Games gondozásában érkező Scream: The Game-ben a játékosok a Woodsborót terrorizáló Szellempofa lehetséges áldozatait alakítják, és együtt kell működniük annak érdekében, hogy ne végezzék vadászkéssel a gyomrukban, mellkasukban, nyakukban, hátukban.

Kifejezetten gyors játszmákat ígér a Scream: The Game, körülbelül 20 percig tart egy menet, amiben szerepet kap egy Szellempofa mini, Sikoly- és jelenetkártyák, a helyszínként szolgáló tábla, egy kést formázó jelölő, valamint egy külön a játékhoz fejlesztett ingyenes mobilapp társaságában. Tudjuk jól, hogy a telefonbeszélgetések mennyire fontos részét képezik a Sikoly-filmeknek, éppen ezért nagyszerű az a hír, hogy az alkalmazásnak hála maga Roger Jackson, Szellempofa eredeti szinkronhangja szól majd a játékosokhoz.

Premierdátumot egyelőre nem osztott meg felünk a Funko Games, de a társas várhatóan még idén nyáron felkerül a boltok polcaira.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)