Hirdetés

Te mennyit fizetnél egy Lara Croft figuráért?

|

Bármennyit is, a Weta Workshop szobra szinte biztosan többe kerül, cserébe viszont tényleg ütősen néz ki.

Hirdetés

A Gyűrűk Ura-trilógia vizuális effektjeiért is felelős Weta olykor a kabalák világában is kipróbálja magát, 2017-ben például már hüledeztünk egy sort az 500 dolláros Ghost in the Shell figurájukon, de potom 160 dollárért akár a Hobbitból ismert Smaugot is beszerezhetjük tőlük.

A csapat azonban most emelte a tétet egy lélegzetelállító Lara Croft szoborral, amiért már jóval többet kell perkálnunk. A Lara Croft The Lost Valley nevű művet ugyanis 1499 dollárra, azaz több mint 450.000 forintra taksálják, s az ára mellett a méretei is tekintélyesek.

Hirdetés

A Gary Hunt által tervezett poliszton alkotás 80 centiméter magas, és több mint 13 kilogrammot nyom. Masszív talapzatot és tekintélyes helyet igényel tehát, ha valaki netán rá akarna repülni a május 3-án induló előrendelési lehetőségre, amihez egy 15%-os, vissza nem térítendő előleg a beugró.

A szobor az 1996-os Tomb Raider legendás harmadik pályáját, a Lost Valleyt ábrázolja, ahol Lara Croft még egy T-Rexszel is leszámolt. Richard Taylor, a Weta vezetője elmondta, hogy azért esett erre a választásuk, mert a Lost Valley-t a játékok történetének egyik legemlékezetesebb pályájának tartják.  

Az ígéretek szerint az előrendelők októberben vehetik majd kézbe a limitált szériás Lara Croft szobrot, azt azonban nem árulták el a készítők, hogy pontosan mennyi készül belőle. Amit viszont megosztottak, az egy négyperces werkfilm, szóval aki nagyon beindult a szoborra, most akár a készítés folyamatába is betekinthet.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)