Hirdetés

Újabb társasjátékkal jelentkeznek a League of Legends fejlesztői

|

Ha nem csak a képernyőn keresztül szeretnétek Runeterrában barangolni, akkor hamarosan egy újabb társassal készül számotokra a Riot Games.

Hirdetés

A Riot Games az elmúlt évet nagy bejelentésekkel zárta, így izgulhatnak azok, akik kíváncsiak a népszerű MOBA világára is. A League of Legends: Ruined King és a CONV/RGENCE: A League of Legends Story után most egy társasjátékkal is bővíti a Riot Games a repertoárját, mely a Tellstones: King's Gambit névre hallgat majd.

Hirdetés

A Mechs vs. Minions képében már kaptunk egy társast a stúdiótól, ami nagy sikerre tett szert, így érthető, hogy újabb fejlesztésbe fogott a Riot társasjátékokért felelős divíziója. 

"Gamerek vagyunk; és ezalatt nem csak a videojátékokat értjük. Ezt meg tudnátok állapítani a társasjátékok, figurák és szerepjáték szabálykönyvek mennyiségéből, amit az irodánkban tartunk. Így teljesen természetes, hogy szeretnénk felfedezni, hogy mi sülhet ki abból, ha a Riot perspektíváját a társasjátékokba oltjuk."

- olvasható a fejlesztők honlapján. Tellstones: King's Gambit egy 2 vagy 4 játékosra tervezett társas, amiben nagy hangsúly lesz azon, hogy megpróbáljuk blöfföléssel átverni az ellenfelünket. A tartozékok kidolgozottságára első látásra nem lehet panasz, viszont a megjelenésről egyelőre nem sokat tudunk. Ebben a videóban a Riot egyik képviselője mesél egy keveset a készülő játékról (2:40-től térnek rá a társasra):

Ti örültök, hogy újabb társas készül a Riot Games gondozásában?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)