Hirdetés

Ezt a Thanos figurát azonnal kitennénk a polcunkra

|

A Bosszúállók: Végtelen háború főgonoszának részletesen kidolgozott változatát kínálja a Hot Toys. De nem csak a kinézete, az árcédulája is földöntúli.

Hirdetés

A Marvel Filmes Univerzum eddigi legnagyobb dobására készül a hazánkban április 27-én megjelenő Bosszúállók: Végtelen háborúval, amelyben a Bosszúállók és A galaxis őrzői is egyesítik erejüket, hogy megállítsák a Földet fenyegető brutális lényt, Thanost és nem kevésbé halálos hadnagyait. A gigászi költségvetésből készült film durván fellendíti majd a merchandisingot is, amelyből a Hot Toys is alaposan kiveszi a részét. 

Hirdetés

A gyártó bemutatta legújabb, körülbelül 41,5 centiméteres figuráját, az MMS479 Avengers: Infinity War Thanost, amely két arckifejezést (dühös és komoly), kétfajta világítással rendelkező Végtelen kesztyűt, plusz egyéb változatos kiegészítőket vonultat fel. Már előrendelhető, de csak 2019 elején várható a megjelenése. Íme a teljes csomag: 

Akinek ez nem lenne elég, megvásárolhatja hozzá az Infinity Gauntlet replikát is, körülbelül 245 ezer forintért. A Végtelen háborús Thanos figura árcédulája még nem ismert, de ha ez a kiegészítő ennyibe kerül, akkor képzelhetjük, hogy mennyibe fog fájni (egy korábbi, a trónon csücsülő Thanos szobor 320 ezer forintot kóstál). 

Persze nem Thanos az egyetlen, aki a film kapcsán beszerezhető, a kollekció részét képezi Vasember, Thor, Groot és Mordály is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)