Hirdetés

Thanos legyőzné az Uralkodót? Játékfigurákkal válaszolták meg a kérdést

|

Külön művészeti ágat képviselnek már lassan a gondosan beállított akciófigurákkal készített fényképek, most mi is belefutottunk egy látványos munkába.

Hirdetés

Hiába titulálják egyesek egyszerűen csak "babázásnak", az akciófiguráknak és azok gyűjtésének már kialakult a kultúrája, sokan vitrinekben gondosan elzárva, érintetlenül őrzik ezeket a kincseket. Mások azonban feltépik a csomagolást, kibontják a Marvel vagy épp Star Wars figurákat, és itt még messze nem állnak meg.

Egyre népszerűbbé válik a figurafotózás, ami gyakorlatilag annyit tesz, hogy gondosan megválogatott környezetben, előre beállított pózokban kapják lencsevégre a figurákat, és a lehető legminimálisabb digitális utómunkával varázsolják tökéletessé az így készült fényképeket.

Hirdetés

Az alábbi rövidke videó remek példa arra, milyen apró kis csodákat lehet így összehozni. Itt éppen egy extrém crossovert láthatunk, amelyben Darth Vader, Boba Fett, a birodalmi rohamosztagosok és maga az Uralkodó kelnek birokra Thanosszal, és nagyon úgy tűnik, hogy végül sikerült lehúzniuk a Végtelen Kesztyűt az őrült titán kezéről.

Le a kalappal az alkotó előtt, akinek egyébként saját oldalán további remekműveket is találtok.

@plasticaction

You think Thanos can take on Palpatine and The Empire? #StarWars #Marvel #toys #fyp

♬ Rasputin (7" Version) - Boney M.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)