Hirdetés

Jóval több mint 2 millió dollár jött össze a The Binding of Isaac kártyajátékra

|

Sikeresen zárult a Kickstarter-kampány, és rengeteg pénzt sikerült összegyűjteni a projekthez.

Hirdetés

Az elmúlt évek során sokak kedvencévé vált egy érdekes roguelike játék, a The Binding of Isaac, ami a kasszáknál is kifejezetten jól teljesített. Ráadásul a jelek szerint hamarosan már nem csak a képernyőkön találkozhatunk a franchise-zal.

Hirdetés

Várható volt, hogy sikeres lesz a The Binding of Isaac: Four Souls nevű kártyajáték megvalósításához indított Kickstarter-kampány, de erre a végeredményre talán senki sem számított. Nemrég befejeződött a közösségi kalapozás, amely során a támogatók összesen 2 650 875 dollárt dobtak össze a fejlesztőknek - pedig csak 50 000 kellett a megvalósításához.

Azt egyelőre még nem tudni, hogy pontosan mikor jelenhet meg az izgalmasnak tűnő játék, de a tervek szerint a kampány támogatói már idén novemberben kézbe vehetik saját példányukat.

Ti beszálltatok valamennyivel a közösségi kalapozásba?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)