Hirdetés

Néhány hét múlva megjelenik a The Crusader Kings társasjáték

|

Nagyjából egy évvel ezelőtt jelentette be a Paradox Interactive, hogy több játékukból is lesznek társasjátékos verziók. Az első jövő hónapban érkezik.

Hirdetés

A Crusader Kings: The Board Game a GenCon első napján fog megjelenni, azaz augusztus elsején, az előrendelések pedig már pörögnek is. A játéknak két verziója érhető el: egy alap és egy a kiegészítőjével összecsomagolt kiadás.

Hirdetés

Maga a Crusader Kings: The Board Game alapjáték 67,05 euróba kerül, a Councilors & Inventors kiegészítőért 23,82 eurót kérnek el, a kettő együtt pedig 83,26 euróért vásárolható meg. A társas egy 3-5 játékosból álló csapatra szabott stratégiai játék, 2-3 órás menetekkel. A résztvevőknek esélyük lesz majd belekontárkodni az európai történelem hadviselésébe és győzelemre vinni seregeiket.

A Crusader Kingset hamarosan követik majd az Europa Unversalis, a Hearts of Iron és a Cities: Skylines játékok táblás adaptációi.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)