Hirdetés

The Godfather és Breaking Bad társasjáték is készül

|

Két világszerte elismert dráma kapja meg a saját asztali játékát. Mindkettőben a család a legfontosabb, de persze egészen más formában.

Hirdetés

Mind a Keresztapa, mind a Breaking Bad hatalmas siker volt a maga korában, és bármikor készek vagyunk rituálisan újranézni őket, amikor valami bűnözős, drámázós témára fáj a fogunk. Szerencsére hamarosan el is játszhatjuk majd a droglabor nagyágyúját és a család védelmezőjét: társas készül mindkettő legendás címből.

A The Godfather: Corleone's Empire alapvetése nem túl bonyolult: a játékosok egy-egy maffiavezér bőrébe bújnak és az a feladatok, hogy megtartsák és bővítsék birodalmukat. A tábla természetesen New York utcáit ábrázolja, melyeket szépen fokozatosan fogunk bevenni.

A Breaking Bad: The Booard Game ennél már kicsit véresebb. Adott három frakció melynek vezetői úgy nyerhetnek, ha a játék végére nekik van a legtöbb metamfetaminjük a raktárban, vagy ha kinyírták a többieket. A negyedik frakció, a DEA akkor nyer, ha leállítja a drog termelést, vagy kinyírja a 3 másik frakció vezetőit. Tiszta sor. A képen látható kék meth amúgy külön dicséretet érdemel, adja a hangulatot, ahogy illik.

Reméljük lesz alkalmunk kipróbálni mindkettőt, talán majd daev csatornáján, ha máshogy nem is. Nektek melyik jön be jobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)