Hirdetés

Van már The Legend of Zelda társasjáték, de nem olyan, mint szeretnénk

|

A videojátékkal kapcsolatos tárgyak gyártásával foglalkozó Merchoid most egy The Legend of Zelda társasjátékot készül kiadni, de igazából csak egy meglévő formulát skineznek újra. Azért elég jól fest ahhoz, hogy vágyjunk rá.

Hirdetés

A Zelda Clue a már jól ismert klasszikus Clue átalakított verziója, ahol a The Legend of Zelda karaktereivel játszhatunk, és ahol főellenfelünk (meglepetés) Ganondorf lesz.

A sztori szerint Ganondorfnál van a Triforce és a lopott hatalommal a kezében pusztulást ígér Hyrule királyságának. A játékos Linket alakítja, akinek a prófécia szerint ki kell derítenie, hogy ki rendelkezik a sötét úr legyőzéséhez szükséges hatalommal. Ezen felül a hősnek ki kell derítenie, hogy mi az a tárgya, amivel leverheti a főgonoszt, illetve, hogy hol van Ganondorf fészke.

A játékot már elő lehet rendelni, és az első szállítmányok valószínűleg júniusban fognak kimenni. A társassal 3-6 játékos játszhat egyszerre. 

Nyilván lehetne ennél innovatívabb Zelda játékot is készíteni, de a kivitelezés miatt már ezt is szívesen kipróbálnánk. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)