Hirdetés

Így kell LEGO-ból megépíteni a The Legend of Zelda: A Link to the Past egyik térképét

|

Minden Zelda rajongó örömmel sóhajt fel, ha meglátja ezt a remek térképasztalt, ami a sorozat harmadik részének egyik mapje alapján készült.

Hirdetés

Egyébként is dúl a retró-láz, de a The Legend of Zelda: Link's Awakening remake-nek köszönhetően rengetegen kezdtek el a régebbi, Game Boyra megjelent Zelda részek felé tekintgetni, a felújítást kapó epizód előtt megjelent játékhoz, az A Link to the Pasthoz pedig most valaki egy fantasztikusan részletgazdag térképet épített LEGO-ból. Elképesztő munka.

Hirdetés

Seattle-ben a hétvégén tartották meg a BrickCont, ahol rengeteg LEGO csodában gyönyörködhettek a látogatók, melyek között szép számmal akadtak gamer témájú alkotások is. Az egyik legkülönlegesebb ezek közül valószínűleg a Link to the Past térképét ábrázoló alkotás, amit szinte pixelről pixelre sikerült lemásoljon az alkotópáros, Doug és Lyn Werr. Ha szeretnétek összehasonlítani a a digitális és LEGO verziót, akkor kattintsatok a galériára:

Nektek hogy tetszik az alkotás?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)