Hirdetés

Egy darabig még nem lesz bébi Yoda plüssünk

|

Egy interjúban meséltek a Hasbro illetékesei az internetet letaroló cukisággal kapcsolatos terveikről, és arról is, hogy mikor számíthatunk az őt ábrázoló figurákra.

Hirdetés

A The Mandalorian egy kellemes meglepetés lett a Star Wars rajongók számára. A sorozatról szinte csak jót hallani mindenhonnan, és ez részben az internet új kedvencének, bébi Yodának (nyilván tudjuk, hogy nem Yoda) is köszönhető. Az 50 éves baba az első rész vége óta, hétről-hétre kiüti a cukiságmérőt, nem csoda hát, hogy sokan már most az őt ábrázoló plüssökre vagy figurákra fenik a fogukat.

Hirdetés

Azt már tudjuk, hogy jelenleg azért nem tolja az arcunkba a Disney a végtelen bébi Yoda merchet, mert egészen egyszerűen nem indult el egyelőre a gyártásuk. Jon Favreau elmondta, hogy a bármilyen szereplővel kapcsolatos ajándéktárgy legyártása a legrövidebb út a kiszivárgás felé, így ezúttal visszafogták a dolgot, a korábbi tendenciákkal ellentétben nem készültek el a játékok a premier előtt. Azért persze a Vanity Fair rákérdezett a Hasbro fejeseinél, hogy mégis mikor számíthatunk Baby Yoda játékokra.

Aki pedig abban reménykedett, hogy méteres bébi Yoda plüssöket rak majd a karácsonyfa alá, annak rossz hírünk van: a jelenlegi tervek szerint csak 2020-ban fogunk a karaktert ábrázoló cuccokat kapni. Legalább addig is lesz időnk gyűjtögetni, jövőre pedig megrohamozhatjuk a játékboltokat mindenféle jóság reményében. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)