Hirdetés

Ha a sorozat rajongója vagy, ne nézd meg ezeket a Walking Dead figurákat

|

A McFarlane legújabb The Walking Dead figurái közül néhány a sztoriban előrébb járó képregény alapján készült, így az egyik spoilert jelenthet a tévésorozat jövőbeli részeit illetően.

Hirdetés

A McFarlane nem csak három új Destiny-figurát leplezett le nemrég, hanem tovább bővítik a The Walking Dead alapján készült szériájukat is. A korábbi, nagyobb figurák után ismét visszatértek a cég korábbi szériáit jellemző 5 hüvelykes, azaz nagyjából 13 centis mérethez. A képregény és a sorozat alapján készült új darabok pedig a sztorihoz méltóan durvák.

Az AMC tévés feldolgozásához kapcsolódóan egy új Aaron és egy Rick figura érkezett, az előbbi jó néhány kiegészítővel (például hátizsákot, egy fejhallgatót és egy mesterlövész puskát is ráaggathatunk), míg az utóbbira egy alternatív fejet is rátehetünk, amivel Rick a zombiapokalipszis borzalmainak megfelelően véres arccal nézhet vissza a polcunkról. Egy hasonló fejcserét végrehajthatunk némelyik, a képregény alapján készült karakter esetében is, például Shane-ből akár zombit is csinálhatunk.

A spoiler pedig abból adódik, hogy mindegyik Walking Dead képregényes karakter mellé kapunk egy-egy levágott fejet is, amik előre elárulhatják az egyik, a sorozatban még nem látott karakterhalált. A fenti galériában alaposan megnézhetitek a figurákat, akik között még Negan, Glenn és Lydia szerepel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)