Hirdetés

The Walking Dead karakterekkel bővül a Magic: The Gathering kártyajáték

|

Nemrég még Godzilla és barátai ugrottak át a Magic: The Gathering világába, most pedig a The Walking Dead széria ikonikus szereplői kapják meg saját kártyalapjukat.

Hirdetés

Wizards of the Coast és az AMC együttműködésének hála hamarosan egy The Walking Dead tematikájú lappal bővülhet a Magic: The Gathering kártyajáték. Egészen konkrétan a sorozatban Jeffrey Dean Morgan által eljátszott Negan válik megidézhető lénnyé, azaz Creature típusú lappá a játékban. Különleges kártyáról lesz szó, amit csak limitált ideig szerezhetnek be a legnagyobb rajongók.

Emlékeztek még, mikor Godzilla, Rodan, Mothra, vagy épp Ghidorah is bekerült a Magic: The Gatheringbe? Sikeres csomagbontásokkal zsebelhették be őket a játékosok, a digitális verzióban, vagyis a Magic: The Gathering Arenában pedig még könnyebb volt megszerezni ezeket az alternatív kártyakinézeteket - mindössze indulni kellett egy drafton, és azonnal megkaptunk közülük egyet. Akkor a különleges lapok az aktuális szett, tehát az Ikoria: Lair of Behemoths kiadás szerves részét képezték, most viszont másról lesz szó.

Hirdetés

A Negan, the Cold-Blooded nevezetű lap (ami két tetszőleges, továbbá egy-egy vörös, fehér és fekete manáért játszható ki) ugyanis a Secret Lair drop következő etapja alatt válik elérhetővé. A Secret Lair kártyákról annyit kell tudni, hogy teljesen egyedi, limitált grafikával rendelkező lapok, amelyeket csak korlátozott ideig lehet beszerezni, utána semmilyen formában sem kerülnek újra kereskedelmi forgalomban. A The Walking Dead tematikájú új Secret Lair dropra egészen pontosan október 4. és 12. lehet majd lecsapni, ennek a részét képezi a szóban forgó lap is.

Negan egy igazán érdekes kártyának ígérkezik, ugyanis az képessége, hogy játéktérre érkezése pillanatában mi és egy választott ellenfelünk is titokban megnevezünk egy-egy lapot az ő páston lévő lényei közül, majd a szerencsétlen flótásnak fel kell áldoznia ezeket a lényeket - mivel a titokban történik a lények kiválasztása, simán lehet, hogy ugyanarra a jószágra böktünk mindketten, okosan kell dönteni. 

2021-ben sem fognak egyébként unatkozni a Magic szerelmesei, ugyanis év elején érkezik a viking tematikájú Kaldheim szett, majd a Time Spiral Remastered régi kedvenc lapokat hoz el újra, a második negyedévben a Strixhaven egy elit varázslóegyetembe kalauzolja el a kártyamágusokat, majd az év harmadik felében jön a Adventures in the Forgotten Realms - Dungeons & Dragons, tehát egy újabb crossover, ami ezúttal a Forgotten Realms világával keveri a mesekártyát.

Végezetül ősszel a Modern Horizons 2 szett ismét régi, különösen ritka kártyákat rejt, 2021 végére pedig két Innistrad tematikájú kiadás (egyelőre Werewolves és Vampires munkacímen illeték csak őket) tesz pontot. 

Frissítve: Időközben már egy következő lapot, Michonne kártyáját is leleplezték. A The Walking Dead tematikájú új Secret Lair drop lapok az "Eternal" formátumokban, tehát Vintage, Legacy, Commander és Pauper játékmódokban lesznek használhatóak.

Íme a Michonne, Ruthless Survivor nevet viselő új kártya:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)