Hirdetés

The Witcher III - adnál közel 200 ezer forintot ezért a Ciri szoborért?

|

Nem olcsó, viszont egészen mesteri darab lesz az ifjú szörnyvadászt ábrázoló alkotás.

Hirdetés

Amíg a CD Projekt RED nem tudatja velünk, mi lesz a The Witcher sorozat jövője, a játékok egyes szereplőit ábrázoló szobrokat pakolgathatjuk a polcra. Ráadásul nem csak olyan bizarr darabok közül válogathatunk, mint a fürdőző Geralt.

Hirdetés

A Prime 1 Studio gondozásában készül a közel 70 cm magas, Cirillát ábrázoló szobor. Ahogy azt láthatjátok a lenti képeken, elég szép munkát végeztek a srácok, és a legapróbb részletekre is ügyeltek. Az alkotásból két különböző változat készül, és az egyikből mindössze 500 darabot gyártanak. Viszont mélyen a zsebébe kell nyúlnia annak, aki a polcára akarja rakni a szobrot, ugyanis a sima változat 749 dollárba, tehát kicsivel több mint 191 ezer forintba, az exkluzív kiadás pedig 769 dollárba, azaz picivel több mint 196 ezer forintba kerül.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)