Hirdetés

Hamarosan megjelenik a The Witcher asztali szerepjáték

|

A három éve készülő klasszikus RPG-t nyár végétől lehet beszerezni.

Hirdetés

Az egyszerűen csak a The Witcher Role-Playing Game címre keresztelt asztali RPG-t még 2015 júliusában jelentették be, ami bizony már nem tegnap volt. Most azonban végre elérkezett az idő, hogy megjelenjen a népszerű videojátéksorozat világát használó hagyományos szerepjáték. 

Hirdetés

Az R. Talsorian Games gondozásában készülő játékot először az augusztusi GenCon rendezvényen lehet megvásárolni az eredeti könyv kiadásban, az esemény után viszont digitális formában is elérhető lesz a Drive Thru RPG honlapján.

Az asztali RPG története a The Witcher 2 és a The Witcher 3 eseményei közt játszódik, és figyelembe veszi az előbbi különböző végkifejleteit. A játékosok számos különböző rassz és archetípus lehetőség közül választhatják ki karakterüket, az R. Talsorian saját fejlesztésű Fuzion játékrendszerének köszönhetően pedig nagyon izgalmas csatákra, harcokra és részletes játékvilágra számíthatunk.

Az R. Talsorian egyébként egy másik hasonló játékon is dolgozik - a Cyberpunk 2020 felújított változata, a Cyberpunk Red idén karácsonykor fog megjelenni.

Ti kipróbálnátok asztali szerepjáték verzióban is a The Witchert? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)