Hirdetés

Távirányítós Fortnite busz, Alien búvármaszk, T-Rex riasztó - zseniális cuccok, amelyek nem is léteznek

|

A ThinkGeek üzemeltetői elég király termékeket találtak ki április 1-jére, az a baj, hogy mindet azonnal meg is vennénk.

Hirdetés

Az utóbbi években elég trendi lett a különböző cégek számára is, hogy vicces termékeket és szolgáltatásokat találnak ki bolondok napjára, ezzel megviccelve a rajongóikat, amik közül néhányat tényleg szívesen megvennénk (hol a Razer kenyérpirítóm?!). A ThinkGeeknél általában az aktuális trendeket szokták kifigurázni április 1-jére kitalált termékeikkel, aminek kapcsán idén is zseniális - és többségében haszontalan - termékeket találtak ki. Persze vennénk őket, mintha nem lenne holnap.

Hirdetés

Az egyelőre megállíthatatlannak tűnő battle royale trendre egy távirányítós Fortnite repülő busszal reflektáltak, ami a leírás szerint kis műanyag karakterek ledobására is képes, egy augmented reality szoftver segítségével pedig egy Fortnite Battle Royale meccset vetít az alatta lévő tájra, amit a telefonunkon keresztül követhetünk. Azt mondjuk nem garantálják a drón kitalálói, hogy senki nem néz majd ránk furcsán.

A hivatalos Alien ajándéktárgy-ötletükkel azt a váratlan helyzetet valósítanák meg, amikor magunktól tennénk az arcunkhoz egy facehuggert, ugyanis az az ötletük támadt, hogy búvármaszkot csinálnak belőle. Az biztos, hogy a strandon többen infarktust kapnának.

Ha már elméletileg napi néhány perc ráfordítással is megtanulhatunk klingonul, miért ne vonnánk be az egész családot a mókába? A klingon hűtőmágnes-készlettel könnyen üzeneteket hagyhatunk a világ legnépszerűbb fiktív nyelvén.

Ha a sci-fit inkább egy jó adag humorral szeretitek ötvözni, gondolom Ti is várjátok már a Rick and Morty negyedig évadát, igaz egyelőre nem várt akadályok állnak az új szezon útjában. De addig is minden nap fel kell kelnünk, amire nincs jobb eszköz a 42 órán keresztül folyamatosan ordító napnál. Pont, mint a sorozatban.

Ha pedig már beértünk a munkahelyre, valahogy meg kell tartanunk munkatársaink figyelmét, a produktivitás kulcsa pedig 2018-ban csak és kizárólag az lehet, ha egy felkiáltójeles sapkát a fejünkbe húzva küldetésadó NPC-t csinálunk magunkból és a különböző feladatokat questekké alakítjuk.

A ThinkGeek idei alkotásai közül talán a legabszurdabb a Jurassic Park-szériához kapcsolódik. A szinte mindennapos dínótámadásokra egy taktikusan elhelyezett pohár víz figyelmeztethet, amit egy hasznos magyarázattal egészítettek ki az alkotók. Ennek segítségével a vízgyűrűkből megállapíthatjuk, milyen közel jár a napi T-Rexünk.

A hasznosabbnál hasznosabb Bluetooth-kütyüink sorát egy, a mobilunkhoz kapcsolható kavics háziállattal egészíthetjük ki, ami természetesen semmilyen funkcióval nem bír.

És végül egy korszakos vitát rendezhetünk le az analóg verekedős játékok, a Rock'em Shock'em Robots egy új változatával, amiben Thomas Edison és Nikola Tesla megy ökölre.

A felesleges kacat alapú fogyasztói társadalom büszke konzumidiótái vagyunk, ha lehetne kívánni április 1-jén (és hát miért is ne lehetne?), akkor mindet kérjük az irodába. Köszi.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)