Hirdetés

Thor: Ragnarok - komoly spoilert pattint el az új figura

|

Már majdnem mindent tudunk, amit tudni lehet a Thor filmről, de lehet, hogy a Hot Toys kicsit túl sokat árult el.

Hirdetés

Előre szólunk, hogy a most következő infók komoly spoilereket jelenthetnek a Thor: Ragnarok sztoriját illetően. Aki maradt, az nézzen rá a lenti képen látható Thor figurára, aminek a hátán egy ismerős tűzóriás feje lóg.

A film Comic-Con trailerének végén is láttuk már a tűzóriások vezérét, Surturt, aki alapból olyan hatalmas, hogy még Hulk is csak apróságnak tűnik mellette. Ettől függetlenül úgy néz ki, hogy Thor és a nagy zöld ingerület sikeresen szétcsapják a vöröst, és a fejét is letépik, amit aztán a villámisten szuvenírként visz haza.

Az már kérdéses, hogy a hatalmas démon feje miért lett hirtelen akkora, mint egy középiskolás hátizsák, de ezt majd megtudjuk a filmből. Már ha tényleg hazaviszi, és a Hot Toys nem csak poénból csinálta ilyenre a modellt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)