Hirdetés

Akár hivatalos készletek is lehetnének ezek a Titanfall 2 LEGO-figurák

|

Bele sem merünk gondolni, mennyi időt és energiát igényelhetett a Titanfall 2 harcos robotjaira az utolsó részletig hasonlító LEGO-modellek megtervezése.

Hirdetés

A legelhivatottabb LEGO-építők nem mindennapi modelleket képesek összhozni, amikhez gyakran egyedi elemeket is gyártatnak. De a végeredményt így is ritkán szeretnénk annyira tömeggyártásban látni, mint Marius Herrmann Titanfall 2-es alkotásit.

Herrmann valószínűleg eléggé rákattant a játékra, ugyanis amellett, hogy korábban az első részben látott Strydert is megépítette, az utóbbi időszakban már öt különböző harci robotot is összeállított a Titanfall 2-ből. A kampány egyik főszereplője, BT-7274 mellett a multiban használt Ion, Northstar, Ronin és Legion modelleket is újraalkotta LEGO-elemekből, amikben az alábbi galériában gyönyörködhetünk.

Egyébként aki ki szeretné állítani a játék monstrumait otthon, idővel hivatalos akciófigurákat is beszerezhet majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)