Hirdetés

Titkos szerepes társasjáték készül a Stranger Thingsből

|

A Stranger Things: Attack of the Mind Flayerben a játékosok egy része az elmenyúzó hatása alatt áll, a többieknek pedig védekezniük kell velük szemben.

Hirdetés

Frissítve április 19. 16:58: Frissítettük a cikket a magyar megjelenési dátummal.

Korábban írtuk: Nem sokkal azután, hogy bemutatkozott a Stranger Things, a Hasbro természetesen elkészítette az erre épülő Monopoly-variációt, sőt, a Trivial Pursuitból is készült tematikus változat, de most egy igazán érdekes társasjátékot jelentett be az Asmodee alá tartozó Repos Production.

A Stranger Things: Attack of the Mind Flayer eredeti ötleten alapszik (Joey Vigour készítette), és 4-10 játékos részére tervezték. 

Hirdetés

A játék kezdetén mindenki választ egy karaktert, és kap egy kártyát is, amiből megtudja, megszállta-e az Elmenyúzó (avagy Mind Flayer). Azoknak, akik nincsenek az entitás hatása alatt, vissza kell verniük a támadásokat a győzelemhez, míg a megszállt karakterek célja az, hogy mindenkit az oldalukra állítsanak. Ha a játék végére van legalább egy még épelméjű szereplő, ő és csapata nyer, egyéb esetben az Elmenyúzó diadalmaskodik.

A magyar változat május 13-ától lesz elérhető, az angol nyelvű augusztus 1-től. Arról, hogy magyarul mikor érkezhet, egyelőre még nincs hír. A szabálykönyvet a hivatalos oldalon nézhetitek át.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)