Hirdetés

Todd McFarlane Spawn figurája milliókat gyűjtött a Kickstarteren

|

A karakter alkotója eredetileg arra számított, hogy pár megszállott, régi vágású rajongó majd beszáll némi apróval, és így újra kiadhatja majd a klasszikus figurát. Egy kicsit mellélőtt ezzel a feltételezésével.

Hirdetés

Todd McFarlane eredetileg 100 000 dollárt szeretett volna összeszedni ahhoz, hogy újra kiadhassa Spawn 1995-ös, első figuráját. A kampány mondhatni sikerrel zárult, mivel a rajongók egy kicsivel többet, alig 3,4 millió dollárt vágtak az alkotóhoz. McFarlane hirtelen azt se tudta, hol van, de azt már megígérte, hogy számtalan opcionális extrát és fejlesztést fog mellékelni a figurához.

Hirdetés

Todd a Kickstarter oldalán folyamatosan frissítette az ajánlatok listáját, ahogy emelkedtek a számok, mára pedig komoly csomagok lettek az eredetileg csak egy figurából és egy-két extra elemből álló készletekből. 

"Folyamatosan értesítelek majd benneteket az előállítási folyamat minden lépéséről, ahogy azon dolgozunk, hogy leszállítsuk a termékeket minden támogatónak. Emellett a legtöbbeteknek jár majd egy ingyenes bónusz, amiért eljuttattátok a kampányt a 3 milliós határhoz. Ez olyasmi, amit sosem hittem volna, hogy megvalósulhat."

A Spawn figura remaster egyébként egy majdnem 18 centiméter magas, elképesztően részletes újjáalkotása lesz az első akciófigurának. Több fegyver, variálható fej és egy hatalmas köpeny is készül a karakterhez. A teljes és részletes kampánykiírást a linken találjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)