Hirdetés

Ez a retro Tomb Raider szobor a régi időket idézi fel

|

Ráadásul több változatban érkezik a Tomb Raider III: Adventures of Lara Croft alapján elkészített alkotás.

Hirdetés

Bezzeg a régi, szép időkben - hangzik el az unalomig ismételt frázis, és valahol érezzük, hogy anno a Tomb Raider is milyen zseniális volt. A nosztalgia mindig mindent csodálatossá tesz, most pedig kitehetjük a polcunkra is.

Hirdetés

A Gaming Heads műhelyében készül az a Tomb Raider III: Adventures of Lara Croft szobor, ami a játék félelmet nem ismerő hősnőjét ábrázolja. Ahogy az látható az alábbi videóban is, a srácok remek munkát végeztek, elég alaposan kidolgozták az egyes részleteket, a festés is nagyon rendben van.

A kicsit több mint 30 centi magas relikviából ráadásul három változat készül. A két Uzit tartó Lara számos üzletben megvásárolható lesz, de az exkluzív változatot csak rendelni lehet majd, és mindössze 500 darab készül belőle. Ám ez utóbbi esetében kicserélhetjük Lara karjait, így pedig a hősnő már egy shotgunnal pózolhat a polcunkon, illetve akár festés nélkül is kérhetjük az exkluzív verziót, ha magunk akarunk életet vinni az amúgy nagyon jól festő relikviába.

Nektek hogy tetszik a klasszikus Tomb Raider szobor?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)