Hirdetés

Traileren és fotókon a Rainbow Six: Siege-társasjáték

|

Ha minden jól megy, hamarosan online kapcsolat nélkül is akcióba lendülhetünk.

Hirdetés

Még februárban írtuk meg, hogy a Mythic Games berkeiben egy Tom Clancy's Rainbow Six: Siege társason dolgoznak. Ez már első pillantásra is izgalmas hírnek számított, hiszen a Ubisoft online akciójátéka kiváló alap lehetne egy egyedi koncepcióhoz, a Mythic csapata pedig korábban a Darkest Dungeont és a Solomon Kane-t is táblára álmodta, így van némi tapasztalatuk az adaptációk terén.

A téli bejelentéskor azonban még szinte semmit sem árultak el a játékról, mindössze egy kedvcsináló promóképet kaptunk. A Mythic viszont most végre bővebben is mesélt a Siege-társasról annak apropóján, hogy hamarosan kezdetét veszi a projekt kickstarteres kampánya.

Hirdetés

Ez bevett stratégia a társasjátékok világában, még ha sok ötlet el is vérzik rajta. A készítők azonban mindent elkövetnek, hogy a taktikai lövölde táblás változata ne járjon így, ezért már most megmutattak egy látványos trailert, valamint két fotót a 6: Siege The Board Game című mókáról.

A látottak alapján az alapanyaghoz hű, kifejezetten taktikai fókuszú játékot kapunk, ahol a táblán felállított fizikai akadályok között kell majd navigálnunk. A készítők későbbre ígérnek részletesebb beszámolót a 2-4 főre kitalált játékmenetről, de a projekt weboldalán azért már elárultak egy s mást.

Többek között azt, hogy 18 hónapnyi munkával tökéletesítették koncepciót, a végeredmény pedig egy kifejezetten pörgős, gördülékeny élmény lett, melyet nem csak az alapjáték rajongói élvezhetnek. Az ígéretek szerint a 6: Siege egyszerű szabályokra épül, ám a taktikai mélységei miatt hosszadalmas tanulást igényel majd, amit magas újrajátszhatósági faktorral ellensúlyoz.

Ha te is befizetnél az ötletre, a Kickstarter-kampány június 22-én indul ezen a linken.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)