Hirdetés

Igazi nosztalgiabombák a Transformers és a Szellemirtók keresztezéséből született figurák

|

A Hasbro különleges játékokkal készül a rajongóknak a két franchise 35. születésnapja alkalmából.

Hirdetés

A Transformers és a Szellemirtók világhódító útja is 1984-ben vette kezdetét, azóta pedig világszerte rengeteg emberhez jutottak már el az alakváltó robotok és a kísértetekre vadászó szakemberek. A Hasbro pedig úgy döntött, egybegyúrja a két franchise-t.

Hirdetés

Már korábban bemutatásra került az Ectotron nevű transformer, ami gyakorlatilag a Szellemirtók jól ismert autójának, az Ecto-1-nek robotosított változata. A Hasbro műhelyében készülő játék igazi csemege lehet azoknak, akik mindkét sorozatért rajonganak, ráadásul már előrendelhető. Az ára 49,99 dollár, vagyis valamivel több mint 14 ezer forint, és a tervek szerint július végén meg is kapják a vásárlók.

Ráadásul ez még nem minden, ugyanis a cég úgy döntött, hogy feldobja egy picit Optimus fővezér kinézetét, hogy jobban passzoljon a Szellemirtókhoz. Így született meg a transformer Ecto-35 nevű verziója, amit kizárólag a San Diego Comic-Conon vásárolhatnak majd meg a rajongók 149,99 dollárért, azaz nagyjából 43 ezer forintért. Robotként picivel több mint 24 centi magas a játék, és persze néhány mozdulattal kamionná változtathatjuk azt.

Hogy tetszenek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)