Hirdetés

Gyűjtögetős Transfomers kártyajátékot indít a Wizards of the Coast

|

A Magic kiadója egy új játékot talált ki, amiben kedvenc átalakuló robotjaink fognak papírra kerülni.

Hirdetés

A Hasbro és Wizards of the Coast (utóbbinak köszönhetjük ugyebár a Magic: The Gatheringet is) a jövő heti San Diego Comic-Conon fogják bemutatni részletesen a Transformers TCG-t, de addig is szóltak, hogy készüljünk fel rá.

Hirdetés

A szabályokról egyelőre semmit sem tudunk, de a Wizards annyit elárult elöljáróban, hogy gyors és könnyen megtanulható TCG-t kapunk.

"A TCG formula lehetővé teszi, hogy rengeteg Transformers karaktert húzzunk elő a sorozat hatalmas történelméből. Bumblebee-től Sunstormig mindenki előkerül majd, mivel a játék mélyen belenyúl a Transformers lore-ba."

Az érdeklődök az SDCC-n nézhetik meg a játékot, és ott helyben fel is kaphatják az első booster csomagokat és az Autobotok kezdőkészletét.

A Transformers TCG hivatalosan szeptemberben kerül a boltokba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)