Hirdetés

Új A Gyűrűk Ura szerepjáték készül

|

A játékot a Free League Publishing fogja kiadni jövő év elején.

Hirdetés

A Gyűrűk Ura világa hamarosan bővül A hatalom gyűrűi tévésorozattal, viszont az Amazon elképesztő büdzséből készült alkotása mellett a franchise más médiumon is kap egy újabb kalandot. A Free League Publishing vállalatnak köszönhetően ugyanis készül egy új asztali szerepjáték, amely a Dungeons & Dragons 5. kiadásának (5th Edition, vagyis 5E) szabályrendszerét fogja alapul venni.

Az egyszerűen csak The Lord of the Rings Roleplaying néven bejelentett projekt már idén ősszel előrendelhető lesz, és ha minden jól megy, akkor 2023 első negyedévében meg is fog jelenni.

Hirdetés

A Free League idén már kiadta a The One Ring szerepjáték legutóbbi verzióját, amelynek jogait a szériát 2011 óta gondozó Cubicle 7 cégtől vásárolta meg. A The Lord of the Rings Roleplaying várhatóan viszont az Adventures in Middle-Earth új verziója lesz, amely az alapművek 5E feldolgozásának tekinthető. A játék nagy népszerűségnek örvendett, a tapasztalatok alapján megérdemli az újabb kiadást.

A játék Eriador területén fog játszódni, amely kapott már egy kisebb szerepet az Adventures in Middle-Earthben is, a The One Ring legutóbbi verziójának azonban már központi helyszíne volt.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)