Hirdetés

Új D&D forráskönyv készül egy eltűnt kontinenssel, fekete alkotóktól

|

A The Sundering célja, hogy egy bármelyik világba ledobható helyszínt kínáljon, és játékosan adja át az alkotók kulturális hagyatékát.

Hirdetés

A Kickstarter az elmúlt években a vállalkozó kedvű Dungeons & Dragons alkotók új otthonává vált. A platformnak köszönhetően számtalan kiegészítő könyv jelenhetett meg digitális és fizikai formátumban, így Hannibal Tatu (képregényíró) és Damion Poitier (színész) is odavitték új ötletüket.

A páros összeállt, megalapította az Unlikely Heroes céget, és elkezdtek dolgozni a The Sundering nevű kampánykönyvükön.

Hirdetés

A srácok célja kifejezetten az volt, hogy felépítsenek egy olyan világot, ahol bőrszíntől és szexualitástól függetlenül mindenki fontosnak érezhesse magát. Emellett a The Sundering kontinense tökéletesen moduláris, így bármelyik hivatalos vagy nem hivatalos D&D világba könnyedén ledobható. A könyv tele van világleírással, kalandokkal, új kasztokkal, varázslatokkal, varázstárgyakkal, és minden más finomsággal.

A projekt Kickstarter kampánya már pörög, és az eredetileg kitűzött 12 000 dolláros célját már majdnem kétszer is elérte. Ettől függetlenül, ha szeretnétek beszállni, akkor itt megtehetitek. Legalább 20 dollárt kell fizetnetek a könyv PDF változatáért, és 50-et a keményborítású fizikai példányért. Megjelenés decemberben várható.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)