Hirdetés

Új Dungeons & Dragons modulok jönnek, irány a Tündérvilág, sőt új Magic: The Gathering kaland is érkezik

|

A Wizards of the Coast hamarosan minden oldalról betámadja pénztárcáinkat.

Hirdetés

A Dungeons & Dragons szabály és kalandkönyvek kiadásáért felelős Wizards of the Coast éppen csak kitette a Van Richten's Guide to Ravenloftot (ami egyébként 10/10) a kirakatba, de már kezdi belengetni a következő kiegészítők témáit.

Az idei őszi felhozatalból tervezett két kötetből egyet már hivatalosan be is jelentettek: a The Wild Beyond The Witchlight a Feywildbe kísér bennünket, a tündérek földjére.

Hirdetés

A tündérek létsíkja egy varázslatos vadon, ahol a neved a legnagyobb kincsed, ahol örök időkre eltévedhetsz, és ahol vad tündérkék próbálnak majd belecsalni minden rosszba. A Dungeons & Dragons 5. kiadása még nem nagyon foglalkozott a Fey rengeteggel, de a Witchlightban megismerhetjük majd a multiverzum ezen darabkáját is.

A The Wild Beyond The Witchlight egy kalandmodul lesz (pár extra karakteropcióval), de egyelőre azt nem tudjuk, hogy hányas szintig tart, ahogy azt sem, hogy milyen struktúrát kínál majd. A kérdéseinket valószínűleg ezen a héten fogják megválaszolni a D&D Live esemény során.

A D&D Live alatt valószínűleg a második könyvet is bemutatják majd, melynek a címe már ideje korán kiszivárgott. A Strixhaven: A Curriculum of Chaos egy újabb Magic: The Gathering inspirálta világot mutat majd nekünk, akárcsak a Mythic Odysseys of Theros vagy a Guildmasters' Guide To Ravnica. Ez a könyv nem egy kaland, hanem egy világleírás lesz, benne rengeteg új karakteralkotási szabállyal, helyszínnel és sztoriötlettel kalandozóink szórakoztatásához.

Érdemes lesz szemmel tartani a következő napok D&D-s bejelentéseit, rengeteg izgalmas újdonságra számíthatunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)