Hirdetés

Új formában merülhetünk el a Dark Souls világában

|

Még tovább bővül a From Software által elindított franchise.

Hirdetés

Nem volt ritka az elmúlt években sem, hogy más formában találkozhattunk kedvenc videojátékainkkal, hiszen sok franchise bővült már például társasjátékkal, és nem olyan régen kiderült, hogy még a Skyrim előzményeivel is így ismerkedhetünk meg.

Még a Dark Soulsból is készült társasjáték, a Bloodborne-t pedig egy ideje kártyajátékként is megtalálhatjuk, így a From Software számára sem ismeretlen a terep.

Hirdetés

A Steamforged Games bejelentette, hogy érkezik a Dark Souls asztali szerepjáték. Egyelőre nem tudni, milyen kalandokat kínál majd a Dark Souls: The Roleplaying Game, de a csapat tweetjében szerepel Lothric és az Unkindled kifejezés is, amelyek a Dark Souls 3-ra utalnak.

Az viszont biztató jel, hogy nem amatőr csapat kapta a projektet, hiszen rengeteg társasjátékot készítettek már az évek során, és olyan sorozatokhoz is csináltak adaptációkat, mint a Resident Evil, a Devil May Cry, vagy a Monster Hunter.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Nekik köszönhetjük a Dark Souls társas- és kártyajátékot is, szóval nem teljesen ismeretlen számukra a From Software sötét világa. Sőt, még az asztali szerepjátékok terén is van tapasztalatuk a srácoknak, szóval tényleg érdemes lehet figyelemmel követni a projekt alakulását.

Szerintetek ilyen formában is működhet a Dark Souls receptje?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)