Hirdetés

Új platformokon lesz játszható a Gloomhaven

|

A Gloomhaven, avagy Homályrév társasjáték digitális változata a konzolokat is beveszi.

Hirdetés

Továbbra is magabiztosan áll a BoardGameGeek ranglistájának első helyén a Gloomhaven, vagy ahogy a magyar játékosok ismerhetik, Homályrév, Isaac Childres nagy sikerű társasjátéka, amiből az Asmodee Digital felügyelete alatt a Flaming Fowl Studios készített PC-s változatot.

Ez sokáig korai hozzáféréssel volt elérhető, tavaly jelent meg a teljes változat, és már elérhető hozzá az egyébként fizikai formájában önállóan játszható előzmény, az Oroszlánfalka (Jaws of the Lion) is kiegészítőként.

Az adaptáció is jól sikerült, így a terjeszkedés folytatódik.

Hirdetés

A portokban járatos Saber Interactive fogja konzolokra átültetni a játékot, bár azt még nem tudni, pontosan mely platformokra. A csapatnak a Switchcsel is van tapasztalata, úgyhogy ezt sem zárnánk ki a lehetséges célplatformok közül. A megjelenés 2023-ra várható.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Gloomhaven azon túl, hogy játszható úgy is, mint maga a társasjáték, körökre osztott dungeon crawlerként is élvezhető akár egyedül, akár 4 fővel. A digitális változat több mint 160 exkluzív küldetést is tartalmaz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)