Hirdetés

Új Star Wars kártyajáték érkezik, de kevesek bíznak a sikerében

|

Egy új, fizikai Star Wars TCG még jól is hangozna, ha nem az a Fantasy Flight Games csinálná, akinek nagy múltja van a bedőlt projektekkel.

Hirdetés

A Fantasy Flight Games és a LucasFilm Ltd. együtt dolgoznak egy teljesen új kártyajátékon, ami a Star Wars világára épül. A Star Wars Unlimited elvileg 2024-ben érkezik majd, és a sajtóbejelentés szerint a TCG először a kártyaboltok közösségeit fogja célba venni.

A Fantasy Flight nem győzte kihangsúlyozni, hogy a megjelenésre már egy rakat "Organized Play" (hivatalosan szervezett játékos esemény) alkalommal készülnek.

Hirdetés

A stratégia alapötlete teljesen rendben van: rengeteg TCG indított sikeres karriert az utcasarki hobbiboltok asztalairól. Az FFG meg láthatóan a keményvonalas táborra lő, amihez egy mély szabályrendszert és egyedi rajzokat ígérnek (alternatív karaktervariánsokkal, ami ugye minden gyűjtő álma). A gond csak az, hogy az FFG-ben kevesek bíznak.

A srácok korábban megpróbáltak berobbanni olyan termékekkel már, mint a Netrunner, a Legend of the Five Rings, a Star Wars: Destiny és KeyForge. Mind bedőlt (mondjuk a Netrunnernél jogi gondok voltak), de most az FFG megígérte, hogy hosszútávra terveznek.

Hisszük, ha látjuk, pláne úgy, hogy közben a Disney a saját kártyajátékával, a Lorcanával akarja betámadni a piacot. Érdekes versengés lesz ez.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)