Hirdetés

Új Star Wars sisakokkal támad áprilisban a LEGO

|

Az új készletek kifejezetten elegáns ékei lehetnek egy Star Wars rajongó otthonának.

Hirdetés

A LEGO és a Lucasfilm együttműködéséből folyamatosan születnek a jobbnál jobb LEGO-k, a Star Wars ikonikus elemeit építhetjük fel és rakhatjuk a polcra, változó összetettségű modellek formájában. A Darth Vader-sisak, a Felderítő rohamosztagos sisakja és a Birodalmi Kutasz droid mind nagyon jól nézhetnek ki egy geek otthonban: kifejezetten elegáns eredményeket kapunk az építés után, melyek könnyedén szolgálhatnak dekoratív kiegészítőkként.

Hirdetés

A Darth Vader sisak a legnagyobb készlet a háromból: a modell 834 elemből áll, és 27 990 forintba kerül. A Birodalmi Kutasz ára megegyezik a Sith lovagéval, de a droid összeállításához már kevesebb, 683 elemet kapunk. A legolcsóbb és legkisseb a háromból a Felderítő, akinek sisakját már 19 990 forintért is haza lehet vinni, és 471 elemből lehet összerakni.

Mindhárom készlet elérhető Magyarországon is, és a termékoldalak tanúsága szerint az előrendelők 2021. április 26-án fogják készhez kapni ezeket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)