Hirdetés

Új társasjáték készül a Fallout 4 alapján

|

A Fallout Factions: Nuka Worldöt a tapasztalt Modiphius Entertainment csapata készíti.

Hirdetés

A következő Fallout videojáték megjelenésére még biztosan várnunk kell egy ideig, viszont a rajongók számára kellemes meglepetés, hogy már formálódik egy új társasjáték a Fallout 4 egyik kiegészítőjének története alapján. A táblajátékot a Modiphius Entertainment készíti, a dizájnért James Hewitt felelős, aki korábban többek között az Adeptus, a Necromunda és a Hellboy the Board Game játékokon is dolgozott. 

A Fallout Factions: Nuka Worldöt a Fallout 4 utolsó DLC-csomagja inspirálta, amelyben a Nuka-World vidámpark az egyik központi helyszín. A társasban három frakció csap össze egymással, hogy a lehető legtöbb területet uralmuk alá hajtsanak. A Modiphius a tervek szerint a jövőben további frakciókkal is fogja bővíteni a Fallout Factions univerzumát.

Hirdetés

Ugyanez a csapat lepte meg egyébként a múltban a Fallout Roleplaying Game és a Fallout: Wasteland Warfare játékokkal a rajongókat, tehát bőven van tapasztalata az eredetileg az Interplay égisze alatt született, majd később a Bethesdához került népszerű franchise-zal. Azt egyelőre nem tudni, hogy mikor jelenhet meg a Fallout Factions: Nuka World, de a Modiphius hivatalos honlapján már fel lehet iratkozni a hírlevélre.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)