Hirdetés

Új The Witcher társasjáték készül

|

A The Witcher: The Old World története jóval Ríviai Geralt előtt játszódik.

Hirdetés

A Netflixre nem csupán a Vaják sorozat folytatása jön Henry Cavill főszereplésével, hanem egy előzménysorozat, a The Witcher: Blood Origin is, amely Ríviai Geralt kalandjai előtt 1200 évvel játszódik, és egy istennő hangjával megáldott harcos, Élie (Jodie Turner-Smith) lesz a középpontjában. Akárcsak az említett spin-off széria, úgy a most bejelentett The Witcher univerzumot bővítő társasjáték is a múltba kalauzolja el a rajongókat.

A The Witcher: Old World 2-5 játékos számára készült Łukasz Woźniak (Valhalla, Titans) tervezésében. A Go On Board kiadásában érkező társasjátékban olyan szörnyvadászok bőrébe bújhatunk, akik nemrég végeztek a brutális Vaják iskolák (Farkas, Vipera, Macska, Medve, Griff) egyikében.

Hirdetés

A Kontinensen átívelő kalandok során a harcosok nehéz választásokra kényszerülnek, megbízásokat teljesítenek, bestiákkal harcolnak és néha még más vajákokkal is összecsapnak, hogy megvédjék iskolájuk becsületét.

A The Witcher: Old World Kickstarter-kampánya várhatóan májusban fog elrajtolni, a megjelenése pedig 2022 áprilisában várható, első körben angolul és lengyelül. Ti le fogtok rá csapni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)