Hirdetés

Ehhez a Deadpool figurához még chimichanga is jár

|

Ha mindenképpen szeretnéd az asztalodra rakni a Marvel univerzum legmenőbb anti-hősét, akkor érdemes lehet megfontolnod az Ultimate Deadpool kiadást.

Hirdetés

A NECA figura gyártó cég erősen rá van pörögve a tészta arcú szuperhősre. Már többféle Deadpool figurával is jelentkeztek, de a legfrissebb verzió teljesen személyre szabható. És nagyon állat!

Hirdetés

Az Ultimate Deadpool figurához jár háromféle fej, melyek közül a legérdekesebb a skalpolt verzió, csodás rejtett felirattal az agyon:

A különböző fejtípusok mellett egyébként járnak fegyverek, egy sapka, egy egyszarvú, de még egy adag chimichanga is a készlethez.

A Deadpool szobor ára egyelőre nem ismert, de érdemes lesz már most elkezdeni spórolni rá, mivel a figura május/június környékén már be is futhat.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)