Hirdetés

Úristen, már ennyi idős Deadpool? Egy különleges figurával ünnepelhetjük

|

A népszerű karakter először 1991-ben bukkant fel a Marvel füzetekben, ennek örömére a játékgyártó igencsak furcsa darabokat dob piacra.

Hirdetés

Deadpool napjaink egyik legnépszerűbb képregényes karaktere, és már 30 éve láthatjuk különböző képregényekben, rajzfilmekben és filmekben is.

Wade Wilson először a The New Mutants 98. számában jelent meg 1991 februárjában, így néhány napon belül lesz a figura debütálásának harmincadik évfordulója.

A Funko ezt ünnepelve speciális POP darabokkal jelentkezett, így a gyűjtők igazán különleges figurákat zsákolhatnak majd be.

Hirdetés

A hivatalosan POP Marvel: Deadpool 30th Anniversary nevű sorozatot a Funko Fair 2021 virtuális eseményen leplezte le a gyártó. Deadpool több különböző kosztümben érhető el, nehéz lenne megmondani, melyik közülük a legfurcsább. Nézzétek meg ti is alább.

Ezek mellett a GameStop, a Hot Topic és a Walmart is kapott egy-egy exkluzív darab értékesítésére való jogot. A t-rex után a balerina Deadpool már nem is olyan meghökkentő.

Nektek hogy tetszenek a Deadpool 30. évfordulójára kiadott Funko POP figurák? Melyikeket tudnátok elképzelni a nappali polcán?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)