Hirdetés

Vajon egy kartonpapíron is elfut a Doom 2?

|

A válasz igen, és az erről készült zseniális videóban még John Romero is cameózik.

Hirdetés

Ismeritek a Games made of Cardboard YouTube csatornát? Az egyik legkreatívabb dolog a videómegosztón, ugyanis a tulajdonosa, Bill Thorpe kartonpapír és némi fantázia segítségével összeolvasztja a videojátékok világát és a való életet.

Készített már így Gameboy-t, küldte kalandozni Sonicot és megalkotta a legelső Doomot is pár hónapja, most azonban elérkezett az idő, hogy a nagyvilág elé tárja a következő materializált démonirtást, méghozzá egy sztárvendég kíséretében. 

Thorpe ezúttal a Doom 2-t varázsolta egy dobozba, hogy kartonszettek, karakterek és fegyverek segítségével újraalkossa az id Software lövöldéjének legjobb pillanatait.

Hirdetés

Hogy mennyire is nagyszabású projekt volt ez, azt a kilenc hónapig tartó kivitelezés bizonyítja, de az sem utolsó dolog, hogy a készítőnek sikerült elnyernie a Doom játékok egyik megalkotójának elismerését is. A videóban John Romero is felbukkan egy cameo erejéig, de a végeredmény nem ezért zseniális: 

Ti milyen játékokat tudnátok még elképzelni ilyen körítéssel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)