Hirdetés

Valaki több mint 13 millió dollárral licitált egy különleges Yu-Gi-Oh! kártyára

|

Az aukciós oldal gyanús tevékenység miatt leállította a licitálást, és egyelőre felfüggesztette a Yu-Gi-Oh! kártya árverését.

Hirdetés

Az egyedi és különleges Yu-Gi-Oh! kártyákért kisebb vagyonokat is hajlandóak áldozni a gyűjtők, viszont egy kínai licitálás esetében gyanúsan magas vételárat kínált valaki egy ritkaságért. A Blue-Eyes White Dragon 20th Anniversary Gold Edition kártyából mindössze 500 darab készült 2018-as megjelenése óta, az árát nagyjából 1800 dollárra lőtték be eredetileg, gyűjtői árát 45 ezer dollárra saccolták.

Egy kínai oldal által indított aukció során viszont perceken belül ennél kétszer nagyobb összeget kínált valaki, másnap pedig már egy 13,4 millió dolláros licit is érkezett a kártyára. Egyes beszámolók alapján egy komolyabb csalás áll a háttérben, ezért egyelőre felfüggesztették az aukciót.

Hirdetés

Az Abema Times és az ANN News forrásai alapján kiderült, hogy a licitre kínált kártya eredetileg egy olyan ember tulajdonában állt, akitől egy korrupciós ügy alapján kobozták el a tárgyat.

Az Anhui tartományban élő ember nagyjából 10,8 millió dollár értékben sikkasztott állami finanszírozási pénzből, az SCMP forrásai szerint ezért életfogytiglani börtönbüntetést kapott.

Egyes információk szerint a kínai aukciós oldal az ő elkobzott vagyontárgyait kínálta eladásra, így a Yu-Gi-Oh! kártyára ezért érkezhetett ilyen gyanúsan magas licit.

Az oldal leállította az aukciós folyamatot a spekuláció miatt, és jogi úton igyekeznek kideríteni az illetékesek, hogy kiktől érkezhetett az irracionálisan magas ajánlat a kártyáért.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Azért saccra azt mondanánk, nem egy túlzottan elragadtatott Yu-Gi-Oh!-rajongó áldozott volna közel 4 milliárd forintnyi összeget a limitált kiadású Blue-Eyes White Dragonra, de ebben a világban már semmiben nem lehet biztos az ember...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)