Hirdetés

Ilyen gyönyörű LEGO Enterprise modellt még nem láttunk

|

Egy tehetséges úr fantasztikus LEGO Enterprise-t épített, mi pedig már most tudjuk, hogy mit szeretnénk idén karácsonyra kapni.

Hirdetés

Korábban már többször bebizonyosodott, hogy a LEGO gyakorlatilag minden mással kitűnő párost tud alkotni, legyen szó a legmenőbb képregényes márkanevekről vagy akár a számunkra kedves közlekedési eszközökről. Ezúttal újra a fikció irányába megyünk el, ugyanis a Star Trek sorozatokból ismert Enterprise űrhajó mását készítette el valaki.

Chris Melby, a modell elkövetője nagyjából nyolc hónapig dolgozott az alkotásán és kb. 18 ezer darabot használt fel ahhoz, hogy megépítse ezt a másfél méter hosszúságú építményt. Külön érdekessége, hogy annyira részletes és igényes, hogy ha megfelelő távolságból nézzük, akkor szinte nem is látszik a LEGO-építményekre jellemző szögletesség, hanem  teljesen egybefüggőnek tűnik az egész.

Chris honlapján további képeket is találni erről a csodáról, illetve az elkészítés hátteréről is további információkat olvashatunk. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)