Hirdetés

Kártyajáték készül a Vampire: The Masquerade alapján

|

A Subnautica készítője próbálja ki magát a társasjátékok világában a Vampire: The Masquareade Vendettával.

Hirdetés

Óriási sikert aratott a Vampire: The Masquerade - Vendetta névre keresztelt kártyajáték Kickstarter-kampánya, így hamarosan újabb taggal bővül a World of Darkness univerzum. A Vampire: The Masquerade maga egy 1991-ben megjelent, klasszikus társas- és szerepjáték, így az alapok készen állnak egy újabb jó társashoz. A vámpírokra fókuszáló világ alapján már több videojáték adaptáció is készült korábban (és készül most is), ahogy számos regény is íródott a gótikus szettingben. 

Hirdetés

Charlie Clevelandet elsősorban az Unknown World nevű fejlesztőstúdió vezérigazgatójaként ismerhetjük. Ennek a csapatnak köszönhetjük az egzotikus vízalatti túlélőjátékot, a Subnauticát, a fejlesztő viszont mindig is szerette volna kipróbálni magát egy társasjáték megalkotásában - ebben társa Bruno Faidutti volt. Ennek eredménye a Vampire: The Masquerade - Vendetta, ami a 43 ezer dolláros célt nem kevéssel múlta felül a Kickstarter oldalán: eddig 144 ezer dollárt sikerült összekalapozni a projektre a hónap eleje óta.

A Horrible Guild társasa egy aszimmetrikus taktikai kártyajáték, amit 3-5 fő játszhat egyszerre. A játékosok mindannyian egy-egy vámpírklán felett veszik át az irányítást, a végső cél pedig az, hogy különböző cselszövésekkel elegendő befolyást szerezzünk, majd átvegyük az uralmat Chicago városa felett. A lapok és a vér jelentik majd az erőforrásainkat, ezek kihasználásával pedig különböző emberfeletti képességeket aktiválhatunk, és csatlósokra is szert tehetünk. Minden kör elején új lapokkal és képességekkel gazdagodunk, ezzel is fokozva az izgalmakat.

A kipostázása leghamarabb decemberben kezdődik majd el, ám mivel a játék maga már teljes egészében elkészült, a készítők megosztották a print-and-play verziót, tehát akár magunknak is kinyomtathatjuk a Vampire: The Masquerade - Vendetta kvázi demóját.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)