Hirdetés

Van igazság: jön LEGO Luigi!

|

A LEGO bejelentette, hogy a zöld Mario is saját készletet kap idén, új akadályokkal és egy rózsaszín Yoshival.

Hirdetés

Tavaly érkeztek meg a LEGO Super Mario készletek, melyek interaktív mivoltuk miatt nem csak dísznek voltak jók, hanem játszani is lehetett velük. A LEGO tervezői úgy alkották meg őket, hogy könnyen bővíthetőek legyenek, így a következő években számíthatunk még pár hasonló készletre.

A következő például épp 2021. augusztus 1-jén fog megjelenni, és Mario testvérét, Luigit hozza el egy saját kezdőszettben.

Hirdetés

A Luigi kalandjai kezdőpálya (71387) része egy beszélő Luigi figura, aki egy kicsivel magasabb is Mariónál; néhány pályaelem, valamint egy Boom Boom, egy Bone Goomba, és egy rózsaszín Yoshi figura. A készlet 280 építőelemből áll, 20 990 Ft-ba fog kerülni, és nincs hozzá szükség bármely korábbi LEGO Super Mario készletre, de kompatibilis lesz velük, és Luigi minden bizonnyal Marióval is kapcsolatba képhet valahogyan.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)