Hirdetés

Varázslatos magyar fotókon elevenedett meg a LEGO-ból épült Roxfort Expressz

|

A képeket hazánk egyik kiváló fotósa, Lampert Benedek készítette.

Hirdetés

A közelmúltban számoltunk be róla, hogy milyen készlet tartja most lázban a LEGO- és Harry Potter rajongókat egyaránt: ez a felturbózott, kockásított Roxfort Expresszt teszi megépíthetővé. A szett több mint ötezer darabból áll és közel 120 cm hosszú, ráadásul a LEGO-koncepciókhoz hasonlóan nem csupán egyszer összerakjuk és végeztünk is, hiszen a filmsorozat négy híres jelenetét is megalkothatjuk a mellékelt figurákkal, méghozzá a felnyitható vagonoknak köszönhetően. 

A LEGO Roxfort Expressz igazi csoda (amiképpen az ára is, hiszen több mint 200 ezer forintba kerül), így nem meglepő, hogy a fotósokat is megihlette.

Hirdetés

A 118 cm hosszú, 26 cm magas és 20 cm széles, húsz minifigurával megtámogatott készletnek a minőségi legós fotóiról ismert Lampert Benedek sem tudott ellenállni, és nagyon jól jártunk vele, hogy foglalkozott a varázslatos vonattal, hiszen többek között olyan jellegzetes jelenetekkel örvendeztette meg a rajongókat, mint amikor Harry és társait megtámadja egy dementor. Lapozzátok végig a galériánkban a kiváló fotókat:

Ha valaki kíváncsi rá, hogyan készültek a képek, bekukkanthat a kulisszák mögé is: 

Lampert Benedek egyébként az első magyar fotós, akit a LEGO hivatalosan is felkért képek készítésére, nem véletlenül: kevés digitálus utómunkát alkalmaz, inkább praktikus trükkökkel oldja meg a kihívásokat (volt például olyan Star Wars kép, amihez több kiló lisztet szórt szét hó gyanánt).

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)