Hirdetés

Asztali Vasember mindenkinek

|

A Hot Toys elkészített egy olyan Iron Man figurát, aminek látványától minden valamirevaló Marvel rajongó megnyalja a monitort.

Hirdetés

Több cipősdoboznyi Marvel irodalommal a hátam mögött büszkén nevezhetem magam rajongónak. Vasemberrel ugyan vannak gondjaim, de a filmeket legalább annyira szerettem, mint bárki, így már fel is törtem a malacperselyemet, miután megláttam a Hot Toys Iron Man Mark XXI Midas Armor figuráját.

A Mark XXI ismerős lehet azoknak, akik látták a Vasember 3-at. Aranyozott borítása legfőképp azért jó, mert szépen mutat, ha te vagy Tony Stark és egyébként is van 41 másik Vasember páncél a garázsodban. Jól néz ki a kör közepén, na.

Azon kívül, hogy a páncél műanyag mása elképesztően részletes (úgy értem elképesztően, nézzétek meg a különálló lemezek kidolgozottságát), még arra is odafigyeltek a készítők, hogy a mellvértet le lehessen szedni (és legyen is alatta valami), hogy a páncél egyes részei mögé be lehessen látni, és legyen mire kiállítani. A Mark XXI-es figura kapott egy csinos kis állványt, leszedhető, cserélhető darabokat, és mint minden valamire való Vasember páncél, ez is világít.

A figura egyelőre nincs forgalomban, december 2-től lesz kapható, de rendelnénk belőle vagy hatot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)