Hirdetés

Végre: itt a LEGO-szett, amiben helyet kapott a Jurassic Park legfontosabb, legjellegzetesebb eleme

|

Szarból várat nem lehet építeni, de LEGO-ból szart végre igen!

Hirdetés

Harmincadik születésnapját ünnepli idén a Jurassic Park, minek örömére számos, kisebb-nagyobb LEGO-készlet is megjelenik. Összesen öt szettel készül a játékgyártó, mindegyik az első film valamely helyszínét, jelenetét idézi meg, de mind közül a legérdekesebb talán a Triceratops kutatás, ami 281 építőelemből áll, és ezen elemek némelyikét arra kell használnunk, hogy gigantikus szarkupacot (vagy ahogy a hivatalos leírás fogalmaz, "megépíthető dinókakirakást") állítsunk össze belőlük, némi dekorációs növényzettel.

A 22 290 Ft-ba kerülő csomagban természetesen helyet kapott a nevezett állat, Dr. Ellie Sattler és Dr. Ian Malcolm, valamint egy Ford Explorer is.

Hirdetés

Június 1-jén érkezik továbbá a Brachiosaurus felfedezés egy Jeep Wranglerrel, egy fával, Dr. Alan Grant, Dr. Ellie Sattler és John Hammond figurájával, meg egy dinóval; a Dilophosaurus támadás egy Jeeppel, egy kidönthető táblával, egy Barbasol borotvahabos flakonnal és Dennis Nedryvel; valamint a Velociraptor szökés egy velociraptorral, egy quaddal, egy toronnyal és két minifigurával. A legnagyobb a Látogatóközpont: T-Rex és raptortámadás, mely 693 elemből áll. Képek az alábbi galériában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)