Hirdetés

Végre realisztikusabb Rainbow Six: Siege figurák is jönnek

|

Nem fogják bebiztosítani az ajtókat, de elég fenyegetően néznek a polcról.

Hirdetés

A Rainbow Six: Siege rajongói nem sok jóban bízhattak a játék első éveiben ajándéktárgyak tekintetében, viszont a Ubisoft valamikor rájött arra, hogy bizony jó pénzt lehet keresni az ízlésesen összerakott pólókkal, pulcsikkal, sapkákkal és egyebekkel, azóta pedig ontják magukból a menő cuccokat. A felhozatal most három gyönyörű figurával bővült, melyek a Siege három népszerű karakterét, Asht, Smoke-ot és Hibanát hozzák el.

Hirdetés

Ash és Smoke 30 centis figurák, az áruk pedig 250 dollár (75 000 ft). Többfajta pózba is be lehet állítani őket, illetve rengeteg kütyüt is fegyvert aggathatunk rájuk.

A felhozatal egyik kiemelt darabja, a Hibana figura a karakter Elite karakterkinézetét hozza, így ez egy nagyobb, összetettebb és drágább modell. Hibana valódi szövetből készült szerelése alatt egy polyresin test lapul, aminek köszönhetően a részletek jobban kijönnek, és az egész tartósabb is, mint a PVC műanyagból készült társai.

A Hibana figura ára 500 dollár, azaz 150 000 forint, a magassága pedig 53 cm (az íjat beleszámolva 69), ami annyira nem zavaró, tekintettel arra, hogy úgyis el kell majd adnunk mindent a polcainkról ahhoz, hogy megvehessük ezt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)