Hirdetés

Így készíts magadnak Végtelen Kesztyűt kartonból

|

Nem kell eszement költségekbe verjük magunkat, ha mi is szeretnénk egy igényes Végtelen Kesztyűt a kollekciónkba, elég némi karton is.

Hirdetés

Ha valaki még nem látta a Végtelen háborút, de még megnézné, annak azt ajánljuk, hogy térjen vissza később ehhez a hírhez, ugyanis kisebb spoilerek következnek a filmből. Cserébe viszont a legkirályabb Marvel pillanatot élhetjük át egy kis házi barkácsolás segítségével, ami minden rajongónak felemelő élmény lesz.

Hirdetés

A Bosszúálók legújabb része bővelkedik emlékezetes jelenetekben, de kétségtelenül minden rajongó fejébén élénken él a kép, amint Tony Stark, kezén a Végetelen Kövekkel kijelenti: "Én vagyok Vasember!". Ha szeretnénk újrajátszani az ikonikus jelenetet, akkor nem kell egyből a bankkártyánkhoz nyúlni, hogy beszerezzünk egy Vasember féle Végtelen Kesztyűt, némi karton, egy kis festék és ragasztó is elegendő hozzá.

A SeansCrafts nevű YouTube csatornán egy srác kartonból készít a Nintendo Labo kreativitásával is versengő tárgyakat kartonból. Legutóbbi videójában a fent említett kesztyűt készítette el és a végeredmény láttán csak elismerően tudunk csettinteni. Értitek...

Nektek hogy tetszik a karton Végtelen Kesztyű?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)