Hirdetés

Videón mutatkozott be a LEGO Super Mario új kiegészítő készlete, a Luigi's Mansion

|

Úgy néz ki, hogy a LEGO jól járt a Mario-rajongóknak szóló készletével. Az első elemek megjelenése óta a cég ontja magából az új csomagokat, a következő az egyik spin-off játékra koncentrál.

Hirdetés

A LEGO Super Mario nemcsak azért nagyon menő, mert házasítja egyik kedvelt hobbinkat és egy nagy becsben tartott videojátékos sorozatot, hanem azért is mert egészen új megoldásokkal operál. A LEGO tényleg mindent beleadott a játékkészlet összeállításába, és a kezdődoboz megjelenése óta folyamatosan szállítja a kiegészítőcsomagokat.

A LEGO Super Mario - Luigi's Mansion készlet a 2019-es Luigi's Mansion 3 hátszelét tervezi meglovagolni annak hátborzongató helyszíneivel és ismerős szörnyeivel.

Hirdetés

A szóban forgó csomag extráit egy videós bemutatóban, működés közben láthatjuk. Ez már csak azért is fontos egyébként, mert az új helyszíneknek és ellenfeleknek köszönhetően Luigi új reakciókat is kap a figurájához, amelyeket a videóban szemléltetnek is.

A Luigi's Mansion készlet 29 990 forintért már megvásárolható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)