Hirdetés

Breaking Bad - Walter White a polcról figyel

|

Hiába ért véget a sorozat majd egy évvel ezelőtt, a Breaking Bad iránti rajongás nem csökken. Ez a szobor például mindenkinek kötelező darab.

Hirdetés

Tavaly szeptember 29-én került képernyőkre az elmúlt évek egyik legjobb sorozatának utolsó évadzárója. A színészek azóta új vizekre eveztek és míg Aaron Paul az utakon küzdött a maga igazáért, a Walter White-ot megformáló Bryan Cranston Godzillával nézett szembe.

A Breaking Bad sokunk kedvenc sorozata lett az évek alatt, és a helyén maradó űrt nem is nagyon tudja betölteni semmi, néhány emléktárgy emlékeztet majd minket kedvenc karaktereinkre. Ha esetleg lemaradtunk volna a hivatalos árverésről, most itt a második legjobb dolog, ami egy Breaking Bad rajongóval történhet.

A Mezco Toys nyári vására nemrég egy új elemmel bővült, amely csak nagyon rövid ideig elérhető, így mindenképp érdemes sietni, ha le akarunk csapni rá. A 15 cm-es szobor az egyik leg-badassebb dolog amit mostanában láttunk, az meg hogy a kalapja és a szemüvege is cserélhető már csak ráadás. Az aukció csak csütörtök délig él, így szűk három napotok van, ha akartok egy ilyet a polcra.

Nektek hogy tetszett a Breaking Bad?   

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)